Vakantievilla Monaco in La Marina te koop

13 Juli 2021 - Annemarie Westbroek

€ 198900.00

Villa Monaco in La Marina
Prijs : € 198.900
Grond: 205 m2.

Elegante nieuwbouwvilla Monaco in La Marina. De villa bestaat uit een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers en 1 aparte toilet.Met de mogelijkheid tot een privé zwembad.

La Marina is een prachtig gebied aan de kust van de Costa Blanca Zuid waar veel winkels, bars en supermarkten zijn. Er is een gemengde populatie van buitenlanders en Spaanse inwoners, waardoor het gebied een kosmopolitische mix heeft dat zich onderscheidt van de drukke toeristische gebieden van de regio.

Deze villa's hebben een eigen percelen, met off-road parking en de mogelijkheid van het hebben van hun privé zwembad, een must in de warme zomermaanden, hoewel de zee altijd een prima alternatief is. De kwaliteit van de te bouwen, op basis van de laatste bouwcapaciteiten impliceert dat deze woningen een buitengewone B-energie-certificaat kan bieden, iets wat zeldzaam was in Spanje. Dit betekent dat je niet alleen zal besparen op verwarming en koeling, ook bent u bezig met het lokale milieu. Op slechts een korte afstand van de prachtige stranden van La Marina en Guardamar, 20 minuten naar Alicante en Murcia luchthavens en dichtbij de populaire golfbanen van La Marquesa, La Finca en El Plantío van Elche.

Vanaf 2 mei 2016 is de model woning te bezichtigen. Neem contact op en maak een afspraak.

 

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te koop

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 6